Terugbetalingsbeleid

Terugbetalingsbeleid

Welkom bij CeScriptieLatenSchrijven.nl. Wij streven ernaar om diensten van de hoogste kwaliteit te leveren en jouw tevredenheid staat bij ons voorop. We begrijpen echter dat er situaties kunnen zijn waarin je niet volledig tevreden bent met de door ons geleverde diensten. Om ervoor te zorgen dat je met vertrouwen gebruik kunt maken van onze diensten, hebben we een helder en eerlijk terugbetalingsbeleid opgesteld. Dit beleid beschrijft de omstandigheden waaronder je een terugbetaling kunt aanvragen, de procedure voor het indienen van een verzoek en de voorwaarden waaraan moet worden voldaan.

Voorwaarden voor Terugbetaling

 1. Ontevredenheid over de Kwaliteit
  • Mocht je van mening zijn dat het geleverde werk niet voldoet aan de kwaliteitsnormen zoals overeengekomen, dan heb je het recht om een terugbetaling aan te vragen.
  • De aanvraag voor terugbetaling moet worden ingediend binnen 7 dagen na de datum waarop je het eindproduct hebt ontvangen. In je verzoek dien je duidelijk aan te geven op welke punten het werk tekortschiet, zodat wij de kans krijgen om jouw zorgen te beoordelen en eventueel verbeteringen door te voeren.
 2. Annulering van de Opdracht
  • Je kunt je opdracht annuleren voordat wij zijn begonnen met het schrijven. In dit geval heb je recht op een volledige terugbetaling van het door jou betaalde bedrag.
  • Indien de opdracht al in uitvoering is genomen, wordt de terugbetaling berekend op basis van het reeds voltooide werk. Dit betekent dat je een proportionele terugbetaling ontvangt, afhankelijk van hoeveel werk er al is verricht.
 3. Late Levering
  • Punctualiteit is voor ons een belangrijke belofte aan onze klanten. Als wij er niet in slagen om je opdracht binnen de afgesproken termijn te leveren, heb je recht op een gedeeltelijke of volledige terugbetaling.
  • De hoogte van de terugbetaling hangt af van de oorzaak en de mate van de vertraging. Wij zullen in overleg met jou een passende compensatie overeenkomen.

Terugbetalingsprocedure

 1. Indienen van een Verzoek
  • Om een terugbetaling aan te vragen, dien je een e-mail te sturen naar [email protected]. Vermeld hierbij duidelijk je ordernummer en de reden voor je verzoek.
  • Onze klantenservice zal je verzoek binnen 3 werkdagen in behandeling nemen en contact met je opnemen voor verdere informatie en stappen.
 2. Beoordeling van het Verzoek
  • Na ontvangst van je verzoek zal ons team je claim zorgvuldig beoordelen. Dit kan betekenen dat we aanvullende informatie of documentatie van je vragen om je verzoek te kunnen verifiëren.
  • Binnen 7 werkdagen nadat we alle benodigde informatie hebben ontvangen, zullen we je informeren over de uitkomst van onze beoordeling en eventuele verdere stappen.
 3. Uitbetaling van de Terugbetaling
  • Indien je verzoek wordt goedgekeurd, zullen wij de terugbetaling binnen 14 werkdagen verwerken.
  • De terugbetaling wordt uitgevoerd via dezelfde betalingsmethode die je hebt gebruikt bij het plaatsen van je bestelling, tenzij anders overeengekomen.

Uitzonderingen

 • Plagiaat
  • CeScriptieLatenSchrijven.nl garandeert originele en unieke inhoud. Indien er een gegronde en bewezen claim van plagiaat is, zullen wij dit onmiddellijk onderzoeken en indien nodig een volledige terugbetaling aanbieden. Wij hechten veel waarde aan de integriteit van ons werk en nemen dergelijke claims zeer serieus.
 • Klant Communicatie
  • Een terugbetaling kan niet worden verstrekt indien blijkt dat de klant onvoldoende communicatie of essentiële informatie heeft verstrekt die noodzakelijk was voor het succesvol voltooien van de opdracht. Wij vragen onze klanten om nauwkeurig en tijdig samen te werken om de beste resultaten te kunnen garanderen.

Contact

Voor vragen of meer informatie over ons terugbetalingsbeleid, aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Je kunt ons bereiken via e-mail op [email protected] of per post op ons adres:

CeScriptieLatenSchrijven.nl
Herengracht 124-128
1015 BT Amsterdam
Nederland

Wij staan klaar om je te helpen en streven ernaar om je een uitstekende service te bieden.

4.7
Recensies van Klanten
366 beoordelingen
Manager Klantrelaties
Emma Wissen
Manager Klantrelaties

Heeft u ondersteuning of hulp nodig bij het schrijven van uw academische of onderzoeksprojecten? Als uw toegewijde Manager bij Cescriptielatenschrijven.com sta ik klaar om u te begeleiden. Aarzel niet om contact met mij op te nemen, ik help u graag verder.

Neem contact op
© 2024 Cescriptielatenschrijven. Alle rechten voorbehouden