Onze Partners

Bij Cescriptielatenschrijven.nl zijn we er trots op samen te werken met vooraanstaande bedrijven en organisaties die dezelfde waarden delen als wij. Onze partners zijn toonaangevende namen in de industrie, variërend van gerenommeerde arbeidsbemiddelingsbureaus tot invloedrijke mediaplatforms.

Onze Partners - cescriptielatenschrijven.nl

Randstad

We zijn verheugd om samen te werken met Randstad, een gerenommeerd uitzendbureau in Nederland. Dankzij deze samenwerking hebben studenten toegang tot een breed scala aan stages en carrièremogelijkheden die nauw aansluiten bij hun studierichting. Randstad’s uitgebreide netwerk en expertise vergroten de kansen voor studenten om waardevolle praktijkervaring op te doen en te groeien binnen hun vakgebied.

YoungCapital

Onze samenwerking met YoungCapital, een toonaangevend recruitmentbedrijf, opent de deur naar een scala aan stage- en baanmogelijkheden die nauw aansluiten bij de studierichting en carrièredoelen van studenten. Dit partnerschap biedt studenten een directe link naar relevante ervaringen en helpt hen hun eerste stappen te zetten in hun gekozen vakgebied.

De Wetenschap Krant

Onze samenwerking met De Wetenschapskrant stelt studenten in staat om hun onderzoeksresultaten en academische prestaties te delen via boeiende artikelen en columns. Hierdoor krijgen ze de kans om hun werk aan een breder publiek te presenteren en hun communicatievaardigheden verder te ontwikkelen.

Nederlandse Carrièremagazine

In partnerschap met het Nederlandse Carrièremagazine kunnen we studenten voorzien van waardevolle informatie over loopbaanontwikkeling en carrièremogelijkheden in diverse sectoren. Dit stelt studenten in staat om goed geïnformeerde keuzes te maken en hun professionele toekomst met vertrouwen tegemoet te gaan.

Academische Horizon

In nauwe samenwerking met Academische Horizon bieden we niet alleen academische ondersteuning, maar houden we studenten ook op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in verschillende vakgebieden. Dit partnerschap verbreedt de horizon van studenten en stelt hen in staat om hun leerervaring te verrijken met actuele inzichten.

De Academische Tribune

Onze samenwerking met De Academische Tribune heeft geleid tot positieve berichtgeving over onze innovatieve aanpak van academische ondersteuning. Dit partnerschap vergroot niet alleen onze zichtbaarheid, maar benadrukt ook ons streven om studenten te helpen excelleren en uitblinken in hun vakgebied.

StudentNews

Совместно со StudentNews мы регулярно рассказываем о наших услугах и достижениях. Это партнерство помогает нам информировать студентов о новых возможностях и подчеркивает нашу приверженность их успехам.

Мы благодарны за поддержку этих партнеров, которые способствуют успеху наших студентов и развитию нашего сообщества.